יום שלישי, 2 בדצמבר 2014

אני וננה מבשלות פסטה טעימה ומהירה


פסטה טעימה ומהירה

אז ככה ישבנו ננה ואני וחשבנו אנחנו רעבות מה אפשר לאלתר ממה שיש בבית
יותר נכון אני חשבתי וננה הייתה עסוקה בלקפץ על השיש ,לדחוף ת'אף שלה למקרר ,ולהיכנס לארונות ולשחק מחבואים
בסוף זה מה שהיה בנמצא וזה מה שיצא

מצרכים

ח' פסטה צדפים {או כל פסטה בצורה קטנה}

קופסת שימורים של גרגרי חומוס {קצת פחות מקופסא כי חלק זללנו}

צנצנת קטנה של רוטב פסטו מוכן {פרווה ללא גבינה ואפשר גם להכין לבד}

אבוקדו חתוך לקוביות {לא חובה}
תבלינים: קארי ,פלפל צ'ילי גרוס , פלפל שחור גרוס, {גם לא חובה הפסטה טעימה גם רק עם הרוטב בלי תבלינים
אבל זה למי שאוהב יותר מתובל ופיקנטי כמוני}


הכנה

1 לבשל את הפסטה בהמון מים לדרגת אל דנטה
2 לסנן
3 להחזיר לסיר להוסיף את כל המרכיבים לערבב ולחמם מעט
4 לטעום ולפי הצורך להוסיף תיבול

זהו קל ומהיר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה